Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Synes det er vanskelig å holde samtale når vi er flere på en gang

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Når jeg snakker med en person er det litt lettere å holde en samta. Men når jeg er hos venner og vi er flere, så klarer jeg ikke å si et eneste ord. Jeg var på innflytningsfest i går. Alle snakket hele tiden om emner jeg ikke klarer å delta i. F.eks. Begynte folk å snakke om typer alkoholdrikke, etter det om Miley Cyrus konserten for lenge siden, også og kjent folk jeg ikke hadde hørt om. Jeg skjønner ikke dette, hvorfor klarer alle venne mine å delta i samentalen, men ikke jeg? Hvordan blir jeg bedre til å holde samtaler i grupper? Finnes det kurs eller noe hjelp jeg kan få, fordi jeg føler dette begynner å bygge seg opp til sosial angst. Har aldri følt det før, men etter denne festen hvor jeg satt i 4 timer uten å si et ord. Folk spurte hvorfor jeg ikke sa et ord, også kom jeg bare på unnskyldningen var litt sliten. Tror det beste hadde vært om det fantes noen kurs. Tusen takk for hjelpen

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer