Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg mottar livsopphold fra NAV, har fått jobb. Skal jeg si ifra til NAV?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har et spørsmål til NAV. æ bor hos far som får økonomisk stønad hver mnd fra NAV, fordi han jobber ikke (har ikke jobb). jeg går på vgs og får stipend på 2700 og får bistand fra NAV på ca. 2000. nå er det sommer og får ca. 4500 fra NAV for juni. æ har fått jobb som jeg kan tjene ca 20 000 kr per mnd. jeg må betale ca 5000 for bensin og bompenger (det er en time kjøring til jobben). jeg trenger å bruke resten av pengene å kjøpe PC (fordi min fungerer ikke for neste og siste vgs) og resten av penegene å betale gjeld fra en venn som gitt meg penger for å kjøpe bilen min.SÅ KAN JEG BRUKE PENGENE TIL DISSE NÅR JEG HAR FÅTT LØNN, MENS JEG FORSETT får penger (bistand) fra NAV. eller NAV skal si at jeg må bruke pengene til å betale husleie, strøm og livsopphold fra jeg har tjent for oss. Nå har jeg jobbet bare 2 dager, skal jeg fortelle til NAV at jeg fikk jobb eller ikke. hva kan jeg gjøre. takk

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer