Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Spørsmål om økonomisk sosialhjelp

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! En kompis fortalte meg idag at om man er 18 år og ikke har noen form for jobb og betaler for en del ting som legetimer, øyelinse avtaler på 545 kr i mnd, allergi tabletter osv. på egen regning så kan man søke om støtte fra NAV. Han sa egentlig at en enhver 18åring og oppover har rett til å få penger fra NAV som støtte. Stemmer det? Eller er det bare for de som betaler en del ting selv, selvom de bor hjemme?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer