Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg trenger en psykolog som ikke koster penger

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har tenkt i over ett år på å gå til paykolog nå og har snakket om det flere ganer hjemme, men det har alltid blitt utsatt og glemt. Jeg har nå selv funnet alt frem, men ser at det koster veldig mye å gå til psykolog. Foreldrene mine er skilt og jeg vil ikke si noe til faren min om at jeg vil gå til psykolog pga han aldri forstår noe, men moren min har veldig dårlig råd. Jeg har problemer jeg ikke klarer å løse på egen hånd, men samtidig vil jeg ikke be moren min om å bruke så mye penger per time. Har allerede spurt om å få gå på dyr privatskole og hun gjorde det klart at hun ikke hadde god råd og at faren min i så fall må betale over halvparten av det det koster å gå på skolen. Finnes det en annen løsning?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer