Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg finne folk med like interesser?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg trenger hjelp til å få meg nye venner som liker de samme tingene som meg. Jeg føler meg ganske anderledes enn alle andre i klassen/ skolen, jeg har grønt kort hår og en ganske spesiel stil jeg elsker kawaii, anime, manga, punk og cosplay og hører på black metall, men ploblemet er at det er det ingen andre som gjør å hver gang jeg snakker om de tingene jeg liker ser de ut som spørsmålstegn alle sammen. Jeg trenger hjelp til å finne nye arenaer å finne slike folk som meg på min alder

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer