Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg lurer p

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på om jeg kanskje kan ha sosial angst. Hver gang i skal ha fremføring eller snakke høyt i klassen begynner hjerte mitt å banke fort, jeg blir utrolig klam på hendene, tørr i halsen og tenker på det som kan gå galt. Hvis jeg tenker på fremføringen kan jeg begynne å gråte, bli stresset og får en ekkel kribling i magen. Hvis jeg er i en gruppe med mange folk er jeg ikke helt meg selv og vet ikke hvor jeg skal gjør av meg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer