Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg sliter med mye forskjellig

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 14 år! Jeg føler meg litt trist på skolen. Kontakt læreren min er litt sånn snill/sint. Jeg får ofte skylda for ting som jeg på en måte ikke har gjort, jeg snuser og får veldig mye dårlig økonomi. Jeg er så lei livet av og til og jeg føler liksom mye stress i hodet mitt som gjør gir meg så mye følelser. Jeg veier 98 kg og er ganske så læi i kroppen min at jeg har så lyst på et 1 års ferie. Jeg sliter med og begynne og jobbe med skolearbeid og jeg gjør aldri leksa mi. Jeg har en hobby der hvor jeg spiller fele (gammeldans musikk) det hjelper av og til. Jeg tenker ofte på gamle minner som jeg elsker. Jeg er en høkkert og liker motoriserte kjøretøy. Og jeg får stadig kjeft. Jeg får også av og til litt psykiske og fysiske følselser. Plis hjelp meg

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer