Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg tør ikke å ta bussen alene , hva gjør jeg ?

account_circle

SPØRSMÅL

hei, vet ikke om dette er riktig emne, men jeg må få hjelp til hvordan jeg kan arbeide med mitt problem. Jeg tør ikke å ta bussen alene fordi jeg vil ikke ha folk ved siden av meg og jeg er redd bussjåføren ikke vil åpne dørene fordi de har glemt at jeg skal av. jeg tør så vidt å gå fra busstoppet mitt og hjem til meg, så jeg går alltid av ved et annet busstopp og tar en snarvei. Dette går ikke på sommeren fordi det blir alltid sett slanger der, og sist sommer ble jeg bitt. Derfor må jeg gå den veien jeg ikke tør. grunnen er at jeg er redd for å bli kidnappa. rett og slett. redd for å gå "sent" på dagen også alene. vet ikke hva jeg skal gjøre fordi jeg kan ikke være så redd? hva er dette for noe? hva kan jeg gjøre for å unngå denne frykten? det ødelegger så mye for meg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer