Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vanskelig for å finne en partner på trening

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg startet med thaiboksing for noen måneder siden. Vanligvis skal vi øve på slag og spark, og da sier treneren "Finn dere en partner". Vanligvis har dette gått greit, for når jeg ikke finner en fordi jeg alltid er andrevalget finner treneren en jeg kan gå med, evt. at vi er tre. Helt til han sa at det skal være en ny regel, om at når vi ikke finner en partner, så må vi finne en, og ikke bare stå og vente på at han skal hjelpe oss. Dette gjør det ekstra vanskelig når jeg veldig usosial og redd for å snakke med andre (har ingen ordentlige venner). Jeg var egt. usikker på om jeg skulle sende inn spørsmålet, fordi jeg tenkte at jeg bare vil få et svar som "bare ta initiativ og prøv å snakke og bli kjent med flere" eller "snakk med noen om dette, som foreldre, helsesøster osv." Jeg har det veldig vanskelig med å ta initiativ og snakke med folk jeg ikke kjenner. De på treninga er mye eldre eller mye yngre enn meg, og de to på min alder velger alltid hverandre over meg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer