Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sammenligner meg med andre, er sykt lei av dette. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 15 år. Før følte jeg meg pen, jeg var fornøyd med det meste og tankene var på alt annet enn utseende. Når jeg ble eldre har det blitt motsatt og det er enda verre i den siste perioden. Når jeg ser meg i speilet føler jeg meg alltid stygg, jeg sammenligner meg med andre og liker ikek at folk ser på meg fordi jeg føler meg så stygg. Jeg synes jeg har bollekinn. Flere sier at jeg er veldig pen men jeg klarer ikke å se det. Det er veldig altoppslukende å alltid ville være perfekt, og føle at man ikke klarer det. Det tar såååå mye av tiden min og det gjør meg veldig trist. Jeg ønsker å få tilbake selvfølelsen og ikke tenke så mye Over utseende. Jeg synes også det er rart fordi jeg har veldig god selvtillit, men hater ansiktet og håret og hvordan klær er på meg osv. Jeg er sjalu på mange andre jenter og hater huden min, jeg er ukomfortabel uten sminke. Og er sykt lei av dette, hva skal jeg gjøre???

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer