Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har ikke kjæreste, hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For tiden er jeg egentlig ganske lei meg. Jeg har virkelig ingen håp for fremtiden. De fleste vennene mine har fått seg kjærester og har et fint liv. Og noen holder på med gutter. Selvom jeg skulle ønske at det var sånn med meg å, er det ikke sånn. Ingen gutter vil ha meg. Jeg er altfor stygg. Jeg har forelsket meg i flere, men ingen av de har likt meg tilbake uansett om de har visst at jeg har likt dem eller ikke. Jeg føler meg så ekkel. Hva må jeg gjøre for å få meg en kjæreste eller hook når ingen vil ha meg? Når alt jeg før høre er at jeg er for stygg. Det er alltid sånn at guttene snakker med meg, men de snakker om vennene mine. Om hvor mye de liker dem. Det er så trist å være så fæl. Hjelp meg. Hva skal jeg gjøre? Jeg er bekymret for fremtiden min. Tenk om jeg aldri kan få meg kjæreste.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer