Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg angrer på at jeg flørtet med en gutt.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som egt ikke har ett så veldig stort problem men jeg er i en ubehagelig situasjon hvor jeg ikke har peiling på hva jeg skal gjøre. Jeg gikk for fort fram og var litt for mye på en gutt jeg liker. Når han svarte meg så hørtes det ikke helt ut som at han brydde seg så mye. Jeg bryr meg ikke så veldig mye om han liker meg, men jeg vil bare at ting skal være som før. Det blir kleint å møte han igjen nå som jeg tror han tror at jeg liker han veldig. Jeg vil bare at vi skal fortsette å kunne være venner uten at d er kleint. Håper på et raskt svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer