Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan bli mer sosial og finne seg en kjæreste?

account_circle

SPØRSMÅL

Så jeg har veldig dårlig selvtillit, er veldig sjenert blant folk. Dette har ført til at livet mitt består inne på rommet mitt, snakke med folk over hele verden på snapchat og bare ha et drit kjedelig liv. Livet kommer nå til at jeg virkelig ønsker meg en kjæreste, dette er fordi det kommer til å få meg til å slutte å være på pcen / inne hele tiden. Men vet ikke hvordan dette skal skje, hvordan jeg skal begynne og er veldig nervøs. Det eneste jeg skulle ønske jeg hadde nå er en kjæreste, ei å være sammen med og føle seg elsket av. Men det er jo vanskeligere enn det ser ut som, når du er sjenert. Ønsker også å slutte å spille så mye, få meg ut og være med folk. Men vet ikke hva, det er noe som gjør at jeg ikke gjør dette. Aner ikke hva, så hvordan tenker dere jeg bør begynne?? Ser på meg selv som en ikke så pen / flott person. Altså på utseende, dette gjør at jeg føler at fine jenter kommer aldri til å velge meg, siden det er så mange flotte og kjekkere gutter der ute. Så trenger hjelp

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer