Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg føler meg ensom av og til, og vil gjøre noe med det

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ikke sikker på om jeg valgte riktig kategori, men håper det går bra. Jeg føler meg litt ensom i blant og det vil jeg gjøre noe med. Jeg har søkt på forskjellige leirer, arrangementer, klubber og aktiviteter for folk på rundt min alder, men finner nesten ingen ting. Har dere noen sider eller tips til hva jeg kan melle meg på eller ett eller annet lignende som jeg kan være med på for å bli kjent med nye folk og være mer sosial? (Gjerne del lenker og nettsider hvor det er mer om dette også) Tusen takk hvis dere bruker tid på å svare!<3

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer