Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har spørsmål om engangsstønad fra NAV

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg sendte spm ang engangsstønad men fikk overfladisk automatisk svar. Jeg ønsker konkret svar på min situasjon. Jeg har ikke rett til foreldrepenger og har vært med kjæresten i et spansktalende land. Nå er jeg gravid og jeg har vært borte fra Norge i 8 måneder i strekk og nå vil jeg føde i Norge.jeg har også pendlet 1 måned fram og tilbake før det Har jeg rett til engangsstønad da? Hva skjer hvis jeg får innvilget søknaden min og får pengene og velger senere å flytte tilbake til kjæresten med babyen til utlandet? Kan nav kreve tilbake engangsstønaden da?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer