Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vanskelig med mye folk og sosiale medier

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg kom akkurat hjem fra en bursdag og jeg gråt litt. Jeg vet ikke hvorfor, men hvis det er bursdager med masse folk og masse skjer så bare vil jeg gråte. Selv om det ikke har skjedd noe. Jeg klarer nesten ikke si noe når det er masse folk og jeg klarer så vidt å danse hvis de andre danser. Jeg snakker aldri med noen på snap. Selv om jeg viser til noen at jeg ikke får snapper, er det som om de ikke bryr seg. De får liksom snapper HELE TIDEN. Hjelp! Håper på svar på alt. Takk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer