Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er lei av livet og mennesker. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg var på min forrige skole litt "populær". Da jeg flytta var jeg bare en jente som ingen egentlig brydde seg om. Fikk noen jentevenner som er litt sære... Har alltid vært en person som lett ser åssen folk egentlig er og sånt. Men jo denne sommerferien så var jeg endel usosial. Jeg fikk litt panikk og måtte være med folk så jeg dro rundt var med folk og sånt (sosial) en stund. Men etter at jeg var det så ble jeg bare utrolig deprimert. Jeg var glad for å starte på vgs og få nye venner og sånt, men nå vil jeg ikke møte noen nye folk i det hele tatt. Er så lei mennesker... Føler alle er fake, eller sære. Klarer ikke takle å være sosial lenger... Føler at jeg må være sånn og sånn selv om jeg er meg selv. Føler liksom jeg har opplevd nok. Opplevd nok folk... Så hvis jeg kommer på vgs da og får mange nye venner..eller bare noen så kommer jeg ikke til å bli noe glad uansett. Jeg har mista helt lysten til å finne på noe, være med noen i det hele tatt... Har aldri følt det sånn før. Jeg vet det høres tragisk ut, men jeg vil egentlig bare dø. Er lei av denne verdenen, er lei av alle. Og da mener jeg ALLE. Er lei familien min, kjæresten min, vennene mine, kjendiser, dyr. Ikke noe er gøy lengre. Jeg blir helt sånn: jammen hva skal jeg gjøre da? hva liker jeg og gjøre? Jeg liker ikke å gjøre noe.. Er lei ALT Radio, musikk, tv. Er så lei meg, men det er bare sånn jeg har blitt. Er dette vanelig? føles ikke ut som det er en fase men noe som har blitt bygd opp på en måte over tid.. Har tenkt på det noen ganger før. Men nå er jeg bare dritt lei alt. Vil ikke på skolen, vil ikke ha ferie. Ingen ting kunne hjulpet meg nå... Vil bare legge meg til å sove til jeg dør. Den ene vennen min kommenterte det også her om dagen. Hva har skjedd med deg? spurte hun. Du virker så annerledes enn det du var før?... Og jeg bare svarte det rett ut: jeg er lei av mennesker... men ikke at jeg er lei av livet generelt. Ungdomslivet skal liksom være en spennende periode av livet. Der man vil finne på ting og sånt. Men nei, vil ingen ting. What to do?... hilsen en som er alt for deprimert og lei av livet for ingen grunn.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer