Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg få bedre selvtillit og bli mer populær blant guttene?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no:) Takk for mange bra svar! I vennegjengen er jeg den stille og rolige som ikke prater så mye. Derfor blir jeg ofte glemt og ikke så populær blandt guttene. Dette plager meg veldig og jeg er veldig lei meg. Hver gang tenker jeg på at jeg på skjerpe meg og si noe, men jeg vet ikke hva jeg skal si, når jeg skal si noe så er alle på et nytt tema. Hvordan kan jeg bli mer populær blandt guttene og få de til å like meg? Hvordan få bedre selvtillit? Hvordan tørre å være seg selv? Jeg føler meg så dum.. Det føles liksom som en annen jente har tatt min plass i gjengen og erstattet meg :( Hvordan kan jeg få de til å like meg? Vær så snill hjelp meg! Dere er min siste utvei. Takk på forhånd.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer