Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan bli bedre kjent med de i klassen?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg begynte på vgs dette året, og ting har ikke gått så bra sosialt siden det. Jeg bodde i en liten bygd, så jeg måtte flytte til en større by for å begynne på vgs. Jeg havnet i en klasse med folk jeg aldri hadde sett før, og selv om alle er veldig greie, så blir jeg ikke kjent! Jeg er så utrolig sjenert, og greier liksom ikke helt være meg selv når jeg er med andre. Jeg prøver virkelig, og jeg er ikke sånn når jeg er med mine gamle venner. Det gjør skoledagene skikkelig tunge når jeg bare sitter alene. Jeg har jo snakket med de i klassen, men jeg kjenner de liksom ikke så godt. Selv om jeg kanskje snakker litt mer enn jeg gjorde i begynnelsen, så føler jeg liksom at jeg har blitt stemplet som den sjenerte, og at ingen egentlig vil ha noe med meg å gjøre. Det er så frustrerende, og jeg er redd jeg kommer til å dø ensom.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer