Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er redd for å oppleve søvnparalyse

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg fant ikke en kategori jeg føler passer til mitt problem, men håper jeg får svar på dette. En natt da jeg var på leirskole våkna jeg midt på natta, jeg klarte å åpne øynene mine men ikke å bevege med eller si noe! Jeg følte redd men samtidig rolig, jeg åpnet øynene mine også lukket jeg de igjen. Ettersom jeg har hørt om dette før. Jeg har vært redd for at dette skal skje med meg en stund. Det skjedde og jeg tenkte at jeg visste hva det var. Det var svært ubehagelig. Men heldigvis varte det ett par sekunder bare. Jeg vet dette er "søvnparalyse", men jeg er livredd for å få det igjen! Er det en måte på å minske sjangsen på å få det? Den natta jeg våknet føltes det veldig fjernt ut, jeg fortalte det til mamma men hun sa at jeg sikkert bare drømte. Jeg tror det var ekte, men jeg vet ikke helt. Er dette normalt hos 13 åringer? Jeg har litt angst, og om nettene er jeg utrolig sårbar og redd for alt! Håper dere kan hjelpe meg med dette!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer