Får ikke lov av mamma å dra på LAN fordi det ikke er noen voksne der. Jeg har veldig lyst til å bli med på LAN neste gang jeg blir invitert. Hvordan kan jeg få overtalt henne til å la meg dra? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Får ikke lov av mamma å dra på LAN fordi det ikke er noen voksne der. Jeg har veldig lyst til å bli med på LAN neste gang jeg blir invitert. Hvordan kan jeg få overtalt henne til å la meg dra?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ble invitert til en LAN kveld hos en av mine nye (beste venn) her i går. Jeg ble superglad, siden det ikke er så ofte at jeg blir inviter. Jeg har mange gode venner, så det er ikke derfor jeg ikke blir inviter, men det er ikke mange i klassa som spiller lol. Jeg fikk noen nye venner som går på skolen min, i høst. Han ene arangerer LAN nå på lørdag, men mamma fikk hel nåja når hun fant ut at det ikke skulle være en voksen på dette LAN'et. Jeg får derfor ikke reise. I fjor var jeg på et lan uten voksen da og, og dette gikk kjempefint. Jeg vet at jeg ikke kan påvirke om jeg får reise eller ikke nå på lørdag, men har du noen tips til neste gang jeg blir invitert. Noen tips til hvordan jeg kan påvirke mamma osv. Jeg er helt knust nå, fordi dette er mine bestevenner, og det er de jeg vil tilbringe lørdagsnatten med, men nå må jeg i stedet være hjemme å se på at de koser seg. Takk på forhånd

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer