Hopp til hovedinnholdet
Ung.no på Snapchat
Nervøs jente (colourbox.com)
Nervøs jente (colourbox.com)

Spiller jeg for mye med venner?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, for noen måneder siden spilte jeg mye alene og koste meg med det, men så fikk jeg flere venner som spiller de samme konsollene som jeg spiller på skolen. Det er ganske mange så det er helt umulig at alle er offline når jeg logger på. Jeg spilte med de de neste månedene. Da hatet jeg det. Jeg savnet de gangene jeg spilte alene, men så, for noen dager siden så var alle vennene mine offline og da spilte jeg et singelplater spill. Etter 5 minutter ble jeg lei og ensom. Jeg hatet å spille alene. Så, etter en time, kom en venn online og da KOSA jeg meg. Jeg har blitt vant med å spille med venner. Da lurer jeg på: er det bra for helsa å spille med venner hele tiden? Jeg blir fort deprimert hvis jeg ikke er sammen med andre venner. Og hva har skjedd med meg tror du?

Besvart 19.05.2017 20:19
 

Svar
Hei

"Du vet ikke hva du har før du mister det"
Det å spille med venner og spille alene er ofte to ganske forskjellige ting. Derfor var det nok litt uvant når du først begynte å spille med andre. Når du så kom tilbake til singleplayer innså du kanskje hvor gøy det egentlig var? Dette kan fort bli til at du lengter etter den gleden du hadde sammen med venner når du er spiller alene. 

Det å spille hele tiden kan debatteres om er bra eller ikke, men det blir ihvertfall ikke noe verre av å spille sammen med andre. Tvert imot. Så hvis dette er en aktivitet du koser deg med sammen med venner, er det ingen ting å bekymre seg over.Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

5 på gata: Sosial på nett?

Sosiale medier - 5 på gata

De aller fleste er sosiale på nett i dag. Er det bra? Eller betyr det at vi er mindre sosiale "ansikt til ansikt"?

Les mer

Spiller du for mye?

Dataspill (foto: ung.no)

Lurer du på om du er spillavhengig? Her er rådene for deg som spiller for mye.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Spill
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om spill