Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler jeg har gått opp mye nå, er det helt grusomt mye mat?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt spiseforstyrrelser og sliter mye. De 5 siste dagene har jeg hatt godteri eller noe usunt og jeg er helt fra meg. Grunnen er fordi jeg har vært med venner og de har gitt meg og jeg har ikke klart å si nei. Har på bare de 5 dagene spist 4 muffins, 3 coockies, mini kanelboller og sjokolade. Er dette helt grusomt? For jeg føler det. Jeg føler st jeg har gått opp så mye nå

SVAR

Besvart 19.04.2020 22:23:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle