Hopp til hovedinnholdet

Hvor kan jeg finne auditions i stavanger?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! jeg er en 14 år gammel jente fra stavanger som har sykt lyst til å være med i en film eller serie! Hvor kan jeg finne auditions i stavanger?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Hvis du får lov av foreldrene dine og har mulighet til det, så er det mulig å melde seg inn i ett eller flere castingbyråer. De jobber med å ha oversikt over auditions og å skaffe egnede skuespillere til disse rollene.

Det er imidlertid sånn at det koster penger å melde seg inn i mange castingbyråer, og man er på ingen måte garantert å få roller eller auditions i det hele tatt selv om man skulle velge å melde seg inn.

Derfor blir det jo en vurdering av om det er verdt det eller ikke, som foreldrene dine må hjelpe deg med. Siden du er under 18 år må du uansett ha godkjennelse fra dem.

Husk også på at all erfaring er god erfaring, og amatørteater, kulturskole eller lignende er også veldig gode erfaringer å ha med seg. Man trenger ikke nødvendigvis å starte med små eller store roller i serier og filmer.

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Skuespiller – drømmeyrke eller bare fjern drøm?

Skuespiller

Drømmer du om å bli skuespiller? Du er ikke alene. Kampen om både studieplasser og jobber er hard, men vi gir deg noen tips som kan hjelpe deg på veien.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Stat og kommune
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om stat og kommune