Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få hjelp til å dekke husleie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 18 år og har bodd hos kjæresten min det siste skoleåret, med tanke på at mamma har dårlig råd og gjeld og måtte flytte ut i en kjellerleilighet ibofellesskap. Men nå har jeg fri år og har prøvd å søke jobb uten lykke, jeg kan ikke lenger bo hos kjæresten min med tanke på at hans familie skal flytte. Jeg kan heller ikke bo hos mamma, og pappa er ute av bildet. Jeg lurer på om det da er mulig å søke til nav om å få dekket husleie til jeg får jobb og kan betale husleie selv. Og om jeg får hjelp av nav, får jeg valgt leiligheten selv? Eller vil nav finne leiligheten for meg, fordi om jeg så fikk hjelp er dette en leilighet jeg ønsker å fortsette å bo i når jeg har en jobb og kan forsørge meg selv. Hvis dere skjønner?

SVAR

Besvart 14.11.2019 12:22:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan skriver du en søknadstekst? Hva er viktig å ha med? Her får du nyttige tips.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Hva koster det å bo?

Hva bruker du penger på når du bor for deg selv? Sett opp et budsjett, så får du kontroll over pengene dine.

 

Les mer
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
account_circle