Flere spørsmål om e-sigaretter og tobakk (lovverk og konsekvenser for samfunnet)  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Flere spørsmål om e-sigaretter og tobakk (lovverk og konsekvenser for samfunnet) 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. har bare et par spørsmål om tobakk/nikotin produkter. Nå skal jo snus og røyk innpakninger bli nøytrale, som helsedirektoratet innførte. Jeg de har jo også blande annet sagt at folk som er født etter 2000 ikke skal kunne kjøpe tobakk og lignende, men kommer dette til å skje? Virker som en veldig massiv endring, og isåfall kommer dette til å skje med alle "nikotin produkter" som e-sigaretter? (: Nå er det jo ikke lov til å selge e-sigarettvæske MED nikotin i Norge, men har hørt at det kommer til å bli lov innen et par år. Jeg snuser for øyeblikket og har gjort dette siden jeg var 16, så det hadde vært et veldig bra og kanskje litt sunnere alternativ. Jeg håper ikke det blir forbudt med tobakks produkter, selv om jeg kanskje bare tenker på meg selv, og kanskje ikke hva som er best for samfunnet (selv synes jeg ikke at tobakk eller lignende har en negativ effekt på samfunnet)

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer