Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre når jeg får en regning jeg er uenig i fra carprice.com

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har uheldigvis gått på en side kalt for «CARprice.no» der de sjekker prisen på biler. Jeg klarte å registrere motorsykkelen min men de hadde en knapp der det stod jeg måtte godkjenne før sendt inn bestillingen og seffølgelig så står det at det koster 199 EURO over en tjeneste over nett, noe som er svindel med tanke på at det ikke stemmer med det til tilstod, det stod også 18+ noe jeg ikke så over. Hva er det jeg kan gjøre dette for å unngå og betale 199 EURO. Takk for hjelp

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ikke gøy å få en ukjent regning.

Du skal bli opplyst om at en tjeneste koster penger for at selgeren skal ha rett på pengene. Selger må kunne bevise at du har forstått at du har bestilt ved at du må krysse av en rute eller lignende. Du skal også bli informert om at du ikke har angrerett. I ditt tilfelle er du under 18, slik at du ikke kan inngå en avtale uten dine foreldres godkjenning. Vi anbefaler deg å klage og ikke betale. Siden selskapet er i Latvia kan Forbruker Europa hjelpe deg hvis saken ikke løser seg. De hjelper forbrukere som har trøbbel med en selger i EU. Her kan du lese om prisvurderinger og hvordan du klager. Lykke til!


Vennlig hilsen
Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og vi hjelper deg med å løse ditt forbrukerproblem gjennom råd, veileding og mekling hvis du og selgeren blir uenig. 

Du finner mer informasjon på forbrukerrådet.no

Følg oss på facebook/forbrukerradet og twitter/forbrukerradet 

 

 

 

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du trygg og smart på nett

Trygg på nett (colourbox.com)

Internett er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Toll
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om toll