Hopp til hovedinnholdet

Finere kropp gjennom å løpe? 

Jente 15 år
 

Spørsmål

hei, jeg er jente som er ca. 15 år og vil trene rompa. jeg liker ikke kroppen min. jeg har litt veldig flat mage, og lårene er feite og rompa mi er litt stor men den er flat. så jeg lurte på hvis jeg skal trene som løpe og sånt. får jeg finere kropp eller finere rompe?, fordi jeg vil at kroppen min skal ha former. Hvis jeg trener hver dag på en måned for jeg finere kropp? håper dere svarer så fort som mulig.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt!

Hvis du trener hver dag i en måned vil du nok merke noen endringer ja, men det beste er å leve en kroppslig aktiv livsstil generelt, slik at trening/fysisk aktivitet blir en naturlig del i hverdagen din :) Det beste er å finne aktiviteter du liker, for da blir det mye enklere å gjennomføre aktivitetene. Liker du å jogge så kan du gjerne jogge flere ganger i uka, men det er lurt å variere. Både for å unngå eventuelle belastningslidelser (kan lettere oppstå dersom belastningen er veldig lik hver gang du trener) og for å oppnå en mest mulig helhetlig positiv kroppslig utvikling! Trening hver dag en måned er kjempe bra, men det beste er som sagt å trene jevnlig hele livet! 

Kanskje du kan prøve å utføre denne type trening 1-2 ganger i uka? Så kan du jogge 2-3 ganger i uka og kanskje utføre en styrkeøkt 1 gang i uka? F.eks. dette programmet. Da oppnår du helhetlig og variert trening, og du vil utvikle en sterk og sprek kropp :)

Lykke til videre!

Vennlig hilsen treningskonsulenten, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Trening og idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om trening og idrett