Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Smerter i magen ved trening?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente som generelt har trent mye de siste 3 årene, men nå det siste året har jeg hatt mye smerter i magen under trening, ligner på sting/hold. Det er vanligvis på høyre side og smertene er ganske intense. Usikker på om det et sting eller ikke, men har prøvd alle tips mot det, som f. eks ikke spise 2-3 timer før trening, ikke spis/drikk sukker osv. Ingenting hjelper og det er hver eneste gang jeg trener intensivt. Jeg hadde en operasjon i for et par år siden der jeg sydde en skade på både lever og i buken, kan dette ha noe med saken og gjøre? Er på samme sted, men trodde ikke dette skulle få noen følger. Håper dere har et svar eller noen tips da jeg prøver å satse på løpingen. Mvh jente 18 år

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer