Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Smerter under brystet ved trening

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har det siste året hatt tidvis smerter i brystet. På hver side ikke så langt under puppene. Jeg har ikke tenkt så mye over det da det som oftest har kommet under trening, så tenkte det bare var sportsbh’en. Men har lagt merke til at jeg også får det noen ganger når jeg går. Smertene varer helt til jeg stopper å løpe/gå, noe jeg må siden jeg får svært vondt. Har ellers hvilepuls som har svingt svært det siste halvåret pga av seponering av medisiner som jeg fikk svært høy puls av. På det meste topper med 140 bpm når jeg satt helt stille. Etter seponering så fikk jeg hvilepuls på ca 42, så gikk den raskt opp til ca 70, nå er den på ca 50. Har ikke trent på lenge. Som liten hadde jeg uregelmessig puls, og EKG så fint ut i mars. Har heller ingen opplevelse av angst når jeg får vondt i brystet, er ikke redd og hyperventilerer ikke. Er også generelt lite stresset, men har mye smerter i ledd og er mye slapp. Noen ideer om hva brystsmertene kan være? Takk på forhånd for svar :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer