Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kunne dere gi meg et treningsprogram for hurtighets stige? Siden jeg trener mye hva kan jeg spise for å få mer muskler og holde meg i form ? Hvordan mange måltider bør jeg spise om dagen og er det bra og spise lasagne, kyllingvinger, kyllingfillet osv for å bygge muskler etter trening `?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :)
Jeg er en gutt på 14 år som blir 15 i oktober. Jeg elsker fotball og jeg trener hver eneste dag omtrent med mindre jeg er veldig sliten. Det er snart sommer og sommer er en tid for trening. Jeg vil gjerne ha svar på tre spørsmål ?`

* Kunne dere gi meg et treningsprogram for hurtighets stige? (engelsk : agility ladder) med repitisjoner,hvile og set.

* Siden jeg trener mye hva kan jeg spise for å få mer muskler og holde meg i form ?

* Hvordan mange måltider bør jeg spise om dagen og er det bra og spise lasagne, kyllingvinger, kyllingfillet osv for å bygge muskler etter trening `?

Det ville vært utrolig fint om dere kunne svare meg på de alle tre spørsmålene jeg har stilt :)

Takk på forhånd!
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer