Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har fått hevelse og vondt i haken. Kan det skyldes heftig gråting?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I høst ble jeg diagnostisert som alvorlig deprimert, jeg heldigvis blitt bedre nå. Uansett, da jeg var på mitt verste trente jeg ikke sånn som før, men nå har jeg begynt å trappe opp igjen, men kroppen er helt annerledes. Jeg har fått en slags dobbelthake som gjør vondt (hevelse, vondt, kjenner det når jeg svelger og løper) huden min er slappere også, mer fett. Jeg lurer på om dette med halsen kan ha med at jeg har grått så mye over flere måneder? (Heftig gråting 1 gang om dagen i gjennomsnitt) Har hatt veldig mye angst også. Jeg lurer veldig siden jeg kjenner det ekstra sterkt når jeg gråte4.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer