Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sliter med smerter i arm og legg ved trening. Hva kan det være?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg spiller håndball på fritiden, og har ganske mange treninger i uka. I det siste har jeg slitt med en gradvis smerte i armen som kommer når jeg trener, og som kan fortsette helt til neste dag. Det er i høyre armen (skuddarmen.)Jeg har også litt smerter i yttersiden av foten nedenfor kneet, som virker til å være litt av det samme. Hva er dette og hva kan jeg gjøre for å få det til å stoppe? Tusen takk

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer