Sliter med beinhinnebetennelse. Hva skal jeg gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Sliter med beinhinnebetennelse. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Forrige høst trente jeg litt mye. 4 dager i uka elns. da merket jeg at jeg hadde vondt i legge, men viste ikke hva det var så gjorde ikke noe med det og det forsvant eter hvert. I vår trente jeg ca. hver dag med både håndball, fotball, kamp og forskjellige kretstreninger. Itillegg til dette løp jeg mye på egen hånd. I den lokale hallen vår er det også veldig dårlig dekke/gulv. På grunn av alt treningern har jeg fått beinhinnebetennelse (igjen). I mai begynte jeg hos fysioterapaut hvor jeg fikk trykkbølgebehandling og akupunktur med strøm. Når jeg var ferdig med behandlingen, var det 2 uker til Norwaycup. Siden jeg da ikke hadde trent måtte jeg kjøre litt kondis på egen hånd. Etter Cupen fikk jeg tilbake beinhinnebetennelsen. Nå er det verre enn noen gang. Jeg prøver å få ta i fysioterapauten og skal begynne med behandling igjen. Det jeg lurer på er hvordan jeg skal bli ordentlig kvitt betennelsen og evt hvilken trening jeg kan holde på med. Jeg vet at det er bra å sykle, men det er liksom ikke så veldig gøy. Og om jeg må orandre på kostholdet mitt for å holde formen. Tusen takk på forhånd <3

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer