Smerter i leggen Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Smerter i leggen

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går til og fra skolen (nesten) hver dag. På tirsdager har jeg svømming. På onsdager går jeg på dans. Jeg vil si jeg er ganske mye i aktivitet. Her om dagen dro jeg på svømming. Etter en stund fikk jeg en grusom krampe i begge beina(mest venstre). Jeg prøvde å svømme videre en stund til men til slutt klarte jeg ikke mer. Jeg sa det til svømmelæreren og han sa at jeg var nødt til å strekke leggene. Jeg prøvde litt på det men jeg var nødt til å svømme videre resten av treningen. Krampen kom når jeg jobbet med beinspark. Når jeg kom hjem hadde jeg fortsatt veldig vondt i venstre legg. Alle ga meg streng beskjed om å strekke ut, og det gjorde jeg. Dette skjedde på tirsdag og nå er det torsdag. Jeg klarer ikke gå på foten lengre. Smerten er på høyre side av leggen. Det kjennes ut som om det er ganske langt inni. Når jeg tar på et spesielt punkt er det kjempevondt. Jeg klarer ikke stramme muskelen eller bøye foten uten at det gjør vondt. Hva skal jeg gjøre? Setter pris på svar :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer