Skuldersmerter Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Skuldersmerter

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Stiller kort spørsmål på vegne av en trenings skade. Jeg har en vond venstreskulder og hatt dette i 2-3 uker nå. Jeg er svært aktiv og liker å trene. Jeg trener ikke med noen form for vekter eller bærer tungt, da jeg har muligheten til å trene hjemme, hva gjelder egenvekt, (push ups, hang ups etc). Vært i kontakt med fastlege først på fredag, da jeg ble opplyst om at dette mest sannsynlig dreide seg om overbelastning, (supraspinatus). Fikk da naturligvis en og to type øvelser som går ut på å "tøye" skulder/nakke musklene. Det går henholdsvis greit, da jeg kjenner at dette strekker i hele muskelen/senen(e) akkurat der jeg har vondt. Lurer derimot på om jeg kan gjøre noe mer enn "kun" å strekke/tøye ut muskelen på en slik måte? Noen andre gode og enkle råd som kan hjelpe for å få fart i sakene, eller krever det bare å "strekke ut" og god tålmodighet? Er det dumt hvis jeg på noen måte eventuelt jogger- og eller går for å holde meg i i aktivitet? Takker for svar på forhånd

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer