Hva slags knestøtter skal jeg bruke? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hva slags knestøtter skal jeg bruke?

account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har begynt å slitte med kne-rene i den siste mnd. jeg går med kne støtter, som jeg egentlig bruker til trening hele dagen. men føler det ikke ikke hjelper med dem over langere tid, det funker fint på morgen men utover dagen blir det mindre virkning, men det kan jo være fordi de er for å bedre blodsirkulasjonen i kne-rene under trening. det jeg lurer på er om hvor kan jeg få hvite om hvilken type kne støtter jeg treninger. har skikket en del på nett men det finnes så mange typer støtter. man har f.eks. med å uten skinner og ekstra støtte til kneskålen. da begynner det å bli vanskelig syns jeg å skal kare å velge rett. tusen takk for svar på forhånd:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer