Hvordan holder jeg motivasjonen oppe når jeg er skadet? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan holder jeg motivasjonen oppe når jeg er skadet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vet ikke om dette egentlig burde vært plassert i seksjonen ang. psykisk og følelser, men det får bare være... Sist høst fikk jeg diagnotisert Jumper's knee i det høyre kneet, og har ikke spilt fotball siden oktober. Tok MR av kneet i august, fant ingenting, begynte å trene som normalt, men smertene kom tilbake med en gang. Jeg var kaptein for andre året på rad, og følte meg forpliktet til å stille opp for både første- og andrelag når det manglet spillere. Hadde på det "verste" ni treninger og minst to kamper i uka. Kjørte på med fotballskole i høstferien og spilte 20 timer fotball på 4-5 dager. Da var det stopp, og jeg måtte ta en lang pause. Nå som bakgrunnen er lagt, kommer det egentlige spørsmålet. Sliter voldsomt med den mentale delen av å være skadet, har fått trent mye styrke, men går fotballinje på VGS, og det er et rent helvete for meg å være skadet når alt jeg gjør og tenker på er fotball... Har dere noen tips angående å holde motivasjonen oppe?... Takk på forhånd :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer