Hva kan jeg gjøre med hamstringsstrekk? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hva kan jeg gjøre med hamstringsstrekk?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt problemer med hamstringstrekk over enn lengre periode nå. Jeg hadde god progresjon og var tilbake med fotball hvor det gikk bra enn liten periode. Her om dagen var jeg på trening, men det var ikke hardt da jeg sannsynligvis slo den opp igjen. Veit ikke hva jeg skal gjøre, har vært ute i 2 måneder og det er ikke alt for lenge til sesongen. Kan det hende at det tar kortere tid nå? eller kan det være en muskelkrampe? Kan det være noe annet enn at jeg har slått den opp igjen? Siden denne gangen gjorde det ikke like vondt. Sist klarte jeg ikke og ta på meg sokker engang, men det går greit nå. Er det eventuelt enn god behandling? Går til fysio, men får ikke time der før neste uke og trenger svar kjappest mulig.

account_circle
SPØRSMÅL OG SVAR SOM LIGNER
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer