Er den treningen jeg gjør ok? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er den treningen jeg gjør ok?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har nettopp fylt 15 og har lyst til å ta trening litt mer seriøst. Jeg har pleid å trene styrketrening man og onsdag. Løping tirsdag eller torsdag eller begge. Jeg pleide før å trene på styrke på fredag også, men har ikke gjort det på en stund nå. Jeg trener egentlig det samme hver gang jeg trener styrketrening. Benkpress,bent over barbell row, en form for seated millitary press, standing barbell shrugs, standing barbell cuts, seated body weight dips, barbell squat, stiff dead lifts og avslutter med litt sit-ups. Her trener jeg jo meste parten av kroppen, men ser folk har dager for overkropp og bein. Burde jeg også det eller ser dette greit ut? Pluss går det greit om jeg trener tidlig på morraen i kjelleren min?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer