Vondt i lysken Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Vondt i lysken

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 14 år som har hatt vondt i lysken i overkant av 5 måneder nå og det ser fortsatt ikke ut til å bli noe bedre. Jeg driver på med løping, fotball og ski på vinteren. Jeg trener rundt 10 ganger i uka (inkludert gym) der kanskje 7 økter er løping eller annen aktivitet på hardt underlag. Har hatt kontakt med ett drøss fysioterapauter, men bare fått svar som ser ut til å ikke stemme. Aktiviteter som løping, fotball og gange over litt tid på hardt underlag er smertefullt. Det eneste jeg har trent i det siste er sykling styrke og noen gåturer i mark. Smertene dukker også noen ganger opp under daglige aktiviteter. Smertene starter på fremside hofte og går innover not innsiden av låret. I starten kjente jeg det på utside hofte, men etter noen uker gikk smertene over til lysken. Håper du finner ut av hva som feiler meg!

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer