Er disse knesmertene alvorlig? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er disse knesmertene alvorlig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en stund nå slitt litt med diffuse smerter på innsiden av kne. Det begynne i høst på venstre kneet. Det har liksom kommet og gått litt. Men nå siste uken har jeg hatt det skikkelig på høyre kne. Det er en sånn stikkende smerte når jeg setter foten i bakken eller dersom jeg sitter på knea feks. Jeg spiller fotball, men har nesten ikke spilt de 2 siste mnd pga opptatt med andre ting og generelt ikke vært så veldig aktiv. Kan Derfor ikke skjønna at det skulle være noe slitasje. Og har heller ikke slått meg noe hardt nylig. Jeg skal til fastlege om 2 uker(fikk ikke time før) men hvordan skal jeg håndtere smerten imens? Bør jeg la være å dra på fotballtrening nå? Høres dette ut som noe alvorlig? Mvh jente 20 år

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer