Spørsmål om brukket nese og trening  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Spørsmål om brukket nese og trening 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg driver med cheerleading på det høyeste nivået i Norge. Jeg brenner for sporten og gjør alt for å stille opp og bidra til max. Men for noen dager siden gikk et stunt feil, og jeg måtte sy på nesen og det er mulighet for at den er brekt. Vi skal delta på NM nå i mars, som er ca. 3 uker til. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre hvis nesen min er brekt, har hørt at man ikke skal trene på 4 uker, noe som er helt uaktuelt for min side. Hva skal jeg gjøre? Jeg kan egentlig ikke kjøre noe forenklet i rutinen da det er alt for i siste laget nå for å endre noe. Er det mulig å teipe eller bruke noe form for beskyttelse under trening for å forhindre videre skade? Tror ikke legen min vet helt hva cheerleading er da jeg fikk beskjed om at hvis jeg følte meg klar så kunne jeg trene som vanlig, da cheer er en ekstremsport, er det nesten garantert at jeg skader nesen mer hvis jeg gjør det... mvh jente,16

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer