Jeg har to spørsmål om smerter i foten.  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg har to spørsmål om smerter i foten. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et par spørsmål angående skader. Først kan jeg vel begynne å si at i løpet av de siste to årene så har jeg begynt å få vondt under begge hælene på foten. Hvis jeg står lenge på hælen eller egentlig bare står litt lenge så føler jeg at det "svir" litt under hælene det kribler litt liksom. Jeg var i Forsvaret for et år siden og da marsjerte jeg mye og stod en del stille med tungt utstyr så er litt usikker på om det er en del av problemet kanskje men er det mulighet for at jeg kan ha sånn "plakk" fot eller..? Også det andre spørsmålet er etter Forsvaret så hver gang når jeg skal ut å løpe så får jeg alltid vondt i den kulen på venstre foten på innsiden av ankelen, pleier først å merke det etter jeg har løpt eller jogget for den slags skyld i rundt 10 min og smerten blir bare verre og verre hvor lenger jeg prøver å bare å fortsette å løpe. Men hvis jeg stopper opp så er ikke smerten så stor lenger, går over etter noen min. Noen ideer hva det kan være? Takk for svar på forhå

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer