Trenger treningsmotivasjon! Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Trenger treningsmotivasjon!

account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung. Jeg sliter veldig med motivasjon, jeg har operert tre ganger å etter det har jeg ikke klart å ha det gøy under trening. Jeg har lovt meg selv å trene styrke en gang i uka, men jeg klarer ikke starte fordi jeg orker ikke. Jeg elsker å se filmer med dansing i å jeg elsker å se teater, konkuransser osv med dansing. Jeg har så lyst til å bli flink selv og bli med i en konkuransse, men jeg er ikke flink. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare ø få motivasjonen tilbake å faktsik bli en god danser. Jeg har store drømmer om å bli profesjonell å vinne konkuransser å litt sånt. Jeg er ikke så interessert i å starte å danse på studio siden det er siste året mitt å jeg vil fonusere på skole. Hvis jeg danser selv hjemme å bare improvoserer litt så funker det bare ikke. Jeg kommer ikke på trinn og bevegelse. Blir bare mye armbevegelser.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer