Smerter i finger og hofte. Hva bør jeg gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Smerter i finger og hofte. Hva bør jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

­jeg har to spørsmål. Jeg har ganske vondt i på yttersiden av knokkelen til pekefingeren når jeg belaster den eller spiller håndball. Jeg har en mistanke om løst senefeste men er ikke sikker. Tror dette har oppstått engang jeg brukte all min kraft på å lukke et vindu og så slo jeg knokkelen på vinduskarmen. Etter det ble den rød og blå og jeg fikk en hvit blemmeaktig klump på siden av knokkelen. Dette skjedde for litt over en måned siden og har fortsatt veldig vondt. I det siste har jeg hatt veldig vondt i hoften når jeg går, når jeg snur meg mens jeg sover eller hvis jeg belaster foten. Dette startet i går. Jeg har veldig store smerter i hoften på høyre side. Lurer på om dette kan være vann i hoften og om jeg må dra til legen.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer