Er det slik at ikke alle kan få synlige muskler? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er det slik at ikke alle kan få synlige muskler?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om det er slik at ikke alle kan få synlige muskler? Har trent styrke jevnlig i nesten 1.5 år nå, men føler ikke man ser noe særlig stor forskjell. Merker og vet jeg har blitt sterkere, men føler ikke det syntes noe. Kunne sikkert slanket meg litt så musklene ble tydeligere, men da jeg har slitt med en spiseforstyrrelse tidligere vil jeg ikke gå den veien igjen. Redd for at det fort skal gå galt, og vet jeg ikke blir noe mer lykkelig selv om jeg blir kvitt noen kilo. Ja kanskje litt mer fornøyd med kroppen, men ikke noe annet. Vet det da kanskje høres rart ut at jeg spør om dette med synlige muskler da. Liker å trene styrke, men syntes bare det er rart det ikke syntes noe...

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer