Lite motivasjon etter skade. Burde jeg gi meg med turn? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Lite motivasjon etter skade. Burde jeg gi meg med turn?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lenge drevet med turn og konkurrert i dette i mange år. Jeg har alltid syntes at det har vært veldig gøy. For et år siden fikk jeg en alvorlig skade som gjorde at jeg ikke fikk turne over en lang periode. Nå har jeg kommet tilbake igjen, men merker at motivasjonen er borte. Jeg gleder meg ikke til treningene lenger, dette kommer særlig av at jeg føler at jeg ikke klarer så mye som jeg gjorde før, og jeg vet det er vanskelig å komme helt opp på det nivået jeg var for et år siden. Jeg sliter også med smerte pga skaden. En del av meg har lyst til å slutte med turn, men på den andre siden er det vanskelig å gi opp noe som har vært en så stor del av meg i så mange år og som jeg har vært så glad i? Har dere noen råd? Tips til motivasjon? Burde jeg gi meg med turn?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer