Smerter i leggen under trening - hva kan det være? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Smerter i leggen under trening - hva kan det være?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 19 år som spiller aktivt håndball. Har gjort det i ca 10 år. De siste årene har jeg slitt med leggsmerter av/og på. Smertene kommer under trening/kamp, å det kjennes nesten ut som kramper. Leggen blir hard og verker veldig, og noen ganger føles det som om musklene svikter i leggen når jeg feks. skal hoppe opp for å skyte. Etter treningen har jeg skikkelig vondt å det føles som om det dunker inni leggen. Dagen etterpå kjennes leggen ok ut igjen. Helt til neste trening. Har tidligere hatt beinhinnebetennelse, å vet hvordan det fungerer men dette er noe annet. Noen som har en formening av hva dette kan være?? På forhånd takk

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer