Hvordan kan jeg ta vare på meg selv når jeg ikke kan trene? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg ta vare på meg selv når jeg ikke kan trene?

account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en aktiv jente som driver m cheerleading på fritiden og går på danselinja på skolen. så jeg er mye i fysisk aktivitet og d elsker jeg. men cheerleading er en risiko-sport og jeg har fått en del skader. ( kommer sikkert til å få fler). når jeg pådrar meg skader blir jeg veldig lei meg/ deppa over en lengre periode, jeg hater å være skadet, jeg får dårlig selvtillit, jeg mister motivasjon til mye og d går utover dansekarakterene min på skolen. hvordan kan jeg forbedre min psykiske helse når jeg blir skadet og ikke kan trene på en stund. d er veldig vanskelig for meg å gå fra å trene hver dag i en uke til plutselig ingenting. så den psykiske helsa mi er ikke den beste da, hva kan jeg gjøre/ tenke på for å forbedre dette? hvis d er relevant så er de fleste skadene jeg får: hjernesrystelse, røket ligamenter i hender, fingre utav ledd osv....

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer